LÄHIN AMMATTILAINEN

Cindi Family polttokäymälä

Kun ostat Separett Cindi Family käymälän Mökkikeskukselta, saat halutessasi myös täyden asennuspalvelun!

Polttava kuivakäymälä CINDI family

Polttava kuivakäymälä CINDI family on tuorein lisäys polttavien käymälöiden tuoteperheeseen Separettilla. Tämä käymäläratkaisu antaa sinulle vesivessaa vastaavan mukavuuden ja vapauden – missä tahansa sitten oletkin. Käymäläjäte poltetaan korkeassa lämpötilassa ja jäljelle jää vain pieni määrä helposti käsiteltävää tuhkaa.

CINDI family on IP 44-luokiteltu, joten se on hyväksytty asennettavaksi kylpyhuonetiloihin. Käymälässä on käyttäjäystävällinen näyttö ja helppokäyttöinen valikko, joiden avulla voi säätää kaikkea polttoajasta käymälän näyttökieleen. Käymälä ilmoittaa näytöllä kun on aika tyhjentää tuhkapönttö ja kun tuhkapönttö tai savuhormi tarvitsee puhdistusta. Polttava kuivakäymälä tulee huoltaa vuosittain vakinaisessa asumuksessa käytettäessä ja joka toinen vuosi vapaa-ajan asumuksessa käytettäessä. Myös huoltotarpeesta ilmoitetaan käymälän näytöllä.

Polttoajan säätö

Polttava kuivakäymälä CINDI® family sisältää viimeisimmän polttavien käymälöiden tekniikan, joka mahdollistaa laajan polttoajan säädön. Poltto-ohjelman keston voi jopa puolittaa ja samalla vaikuttaa energian kulutukseen. Oletusasetuksena polttoaika on pienellä ohjelmalla 15 minuuttia ja isolla ohjelmalla 40 minuuttia. Pienen ohjelman säätöväli on +-10 minuuttia ja ison ohjelman +20 minuuttia. Mitä pidempi polttoaika on sitä hienojakoisemmaksi tuhka tulee.

Kapasiteetti

Polttava kuivakäymälä CINDI® family on kehitetty perhekäyttöön vapaa-ajan asunnoille ja sen kapasiteetti on laskettu vastaamaan 6 henkilön perheen tarpeita. Käymälää voi käyttää aina, vaikka toinen käyttäjä olisikin juuri asioinut käymälällä. Käymälä rekisteröi kaikki painallukset ja optimoi polttoajan kaiken tehdyn tarpeen mukaan. On tärkeää, että jokainen kävijä painaa oikeaa painiketta, jotta polttotulos on optimaalinen.

Huolto

CINDI® family tarvitsee säännöllisesti huoltoa, jotta se toimisi moitteettomasti. Seuraavan huollon ajankohta ilmoitetaan laitteen näytöllä. Huollon tarve riippuu paljon siitä, kuinka paljon käymälää käytetään. Suosituksemme käymälän huollolle vakinaisessa käytössä on vähintään kerran vuoteen ja vapaa-ajan käytössä kerta kahteen vuoteen. Huoltopisteitä on laajalti ympäri Suomen. Tutustu huoltopalveluihin verkkosivuilla www.separett.com/fi/huolto ja tee tarvittaessa huolto- tai vikailmoitus

Hinta: 3199,00€

Pyydä tarjous »