LÄHIN AMMATTILAINEN

Helppo, luotettava ja valmiiksi asennettuna El-dorado polttava käymälä

El-dorado polttokäymälän myötä käymäläkokemus mökillä ottaa askeleen eteen päin. Modernisti viimeistelty polttokäymälä sopii kaikkiin käymälätiloihin. Mökkikeskukselta saat El-doradon valmiiksi asennettuna, kokonaispalveluna ilmaisesta arviokäynnistä luotettavaan asennukseen saakka.

El-doradon toiminta perustuu käymäläjätteen, virtsan ja paperin palamiseen. Ennen jokaista käyttökertaa käymäläpussi asetetaan käymälään. Käymäläpussi varmistaa, että kaikki tarvittava palaa palokammiossa ja hygienia säilyy. Hyvin aseteltu käymäläpussi jättää myös siivoustarpeet vähäisiksi.

Polttokäymälä toimii termostaattiohjatulla 2000 watin lämpöelementillä, joka sijaitsee palokammion yläpuolella. Polttoaika on n. 55 minuuttia. Palamisen jälkeen lämpöelementti sammuu ja tuuletin alkaa viilentämään käymälää. Palaminen tapahtuu suljetussa palokammiossa, joka tekee käymälästä markkinoiden energiatehokkaimman. Useampi henkilö (jopa 5-6) voi käyttää käymälää peräjälkeen polttojakson aikana, kunhan jokaisen käytön jälkeen painetaan käynnistä-nappia.

Käyttöturvallisuus ja luotettavuus ovat eräitä tämän käymälän suurimmista eduista. Käymälä on valmistettu huippulaatuisesta ruostumattomasta teräksestä (SS304) ja elektronisten osien määrä on tiputettu minimiin. Tämä tekee käymälästä todella luotettavan. Tiedämme, että kaikki kesämökit eivät sijaitse huoltoliikkeiden läheisyydessä. Tämän vuoksi kaikki elektroniset osat ovat "click and release" -tyylisiä, eli käyttäjä pystyy vaihtamaan tarvitsemansa varaosan itse.

El-dorado soveltuu sekä sisävessaksi että ulkohuussiin. Mökkikeskukselta saat halutessasi täydellisen palvelukokonaisuuden. Asennuksen lisäksi voimme rakentaa mökillesi huoneen sisävessaksi tai uuden tyylikkään puucee -rakennuksen.

El-doradon hinta 3190,00 eur. Asennus ja muut palvelut tarjouksen mukaan.

Sunwind eldorado asentaja

Pyydä tarjous »

El-dorado esite + asennus- ja käyttöohjeet

Klikkaa koko infopaketti kätevästi sähköpostiisi, saat sen muutamassa hetkessä. Viestissä saat koko tuote-esitteen sekä linkin käyttö- ja asennusohjeeseen (FI,SV,EN). Syötä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa nappia.