LÄHIN AMMATTILAINEN

avaimet käteen -toimituksena Laiturit ja laituritarvikkeet

Ota aurinkoa, pulahda uimaan, kalasta tai kiinnitä veneesi tukevasti. Hyvä laituri on rantamökin ykkösvaruste. Mökkikeskukselta saat laadukkaat laiturit valmiiksi asennettuina.

Laiturin valinnassa pitää huomioida rannan olosuhteet, tarvittava kantavuus ja vakaus sekä huoltokysymykset. Mökkikeskuksen asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan tarkoituksiisi parhaiten soveltuvan laiturin. Kokonaispalvelumme sisältää laiturin, ankkurointipaketin, rahdin ja asennustyöt. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia laineiden liplatuksesta.

Näpsä on Huvila & Huussi -ohjelman virallinen laituritoimittaja 2019!
Voit katsella jaksoja uusintoina täältä.

 

Marina -sarjan laiturit

Kotimaisen Näpsä-laiturin huoltovapaat Marina -putkiponttonilaiturit sekä Näpsä-Lotja -lauttalaiturit ovat varmoja valintoja vaativallekin mökkeilijälle.

LUE LISÄÄ »

Mökki-sarjan laiturit

NäpsäMökki -laiturit ovat peruslaitureita jokaiseen rantaan. Ne sopivat mainiosti uimiseen ja oleskeluun. Sarjan elementtejä voi yhdistellä myös isommiksi kokonaisuuksiksi.

LUE LISÄÄ »

Rullava laituri

Todellinen hittilaituri! Rullava tekee laiturin noston ja laskun todella helpoksi. Se on kevyt liikutella, vakaa, kestävä ja hyvännäköinen. Rullavassa on reunoilla kestävät putkiponttonit ja keskellä herkästi pyörivät rullaponttonit.

LUE LISÄÄ »

Laiturikurssi auttaa sinua
laiturisi valinnassa

Tarjoamme ilmaisen kirjekurssin laiturin valinnasta ja hankkimisesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi neuvomme, miten vältät yleisimmät virheet laituriostoksilla. Kurssille pääset mukaan syöttämällä sähköpostiosoitteesi lomakkeeseen ja klikkaamalla nappia.