LÄHIN AMMATTILAINEN

suomalaisen mökkeilijän Suosikkilaituri - Näpsä Mökki

Näpsän Mökki -sarja koostuu kolmesta laiturityypistä, jotka soveltuvat jokaiseen rantaan. Valikoimasta löydät sopivan laiturin niin pienelle piilopirtille kuin suurelle kesähuvilalle.

Kestopuiset laiturit rakennetaan vahvojen, HD-polyeteenistä valmistettujen ponttoneiden päälle. Ne kestävät niin pakkasta, jäätä, aurinkoa kuin iskujakin. Vahvat pulttikiinnitykset lisäävät laiturien vakautta ja takaavat niiden pitkäikäisyyden.

Mökkikeskukselta saat Näpsän Mökki -sarjan monipuolisen malliston kokonaispalveluna rantaasi asennettuna. Asennustyöstä saat kotitalousvähennyksen. Elementtejä voi olla myös enemmän kuin kaksi tai kolme. Alla näkyviin hintoihin ei sisälly ankkurointipaketti, rahti ja asennus.

Katso koko laiturimallistomme esite ja hinnasto 

Näpsä 6T

Kulkusillan ja laiturin välissä on liitossarana. Laituri toimitetaan valmiina elementteinä jotka liitetään vedessä valmiiksi laituriksi. Laituria on saatavissa erilaisilla kulkusilloilla. Valitse itsellesi sopiva! Mokkilaituri

 


NÄPSÄ 12

Hinta 3690,00€. Koko: kulkusilta 1,2m x 4m, laituri 2,4m x 8m. Ponttonikantavuus 2350kg.

 

 

 

 

 

Varaa ilmainen rantakatselmus »

Laiturikurssi auttaa sinua
laiturisi valinnassa

Tarjoamme ilmaisen kirjekurssin laiturin valinnasta ja hankkimisesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi neuvomme, miten vältät yleisimmät virheet laituriostoksilla. Kurssille pääset mukaan syöttämällä sähköpostiosoitteesi lomakkeeseen ja klikkaamalla nappia.