LÄHIN AMMATTILAINEN

Kevyt rullata veteen ja pois Rullava laituri

Rullava tekee laiturin noston ja laskun todella helpoksi. Se on kevyt liikutella, vakaa, kestävä ja hyvännäköinen. Rullavassa on reunoilla kestävät putkiponttonit ja keskellä herkästi pyörivät rullaponttonit.

Tämä uutuus on ollut todellinen hittilaituri. Näpsä-Rullava tekee laiturin noston laskun todella helpoksi. Rullava toimii joka suhteessa. Se on kevyt liikutella, vakaa laituri, kestävä ja hyvän näköinen.

Rullava on uusi näpsäkkä laituri. Se on tehty helpoksi sekä laskea vesille että vetää ylös. Nyt voi laiturin helposti nostaa ylös vaikka joka joka mökkireissun jälkeen. Rullava on varustettu reunoiltaan kestävällä putkiponttonilla sekä herkästi pyörivillä rulla-ponttoneilla.

Perus Rullava-laiturissa kelluvassa laituriosassa on kaksi putkiponttonia ja kaksi rullaava ponttonia. Kulkusilta on 125 cm leveä ja 4 metriä pitkä ja siinä on yksi rullaponttoni. Rullavan laiturielementin mitoitus on hieman suurempi kuin muissa malleissa, 4m X 2,4m, jolloin saat myös suuremman laiturin. Elementtejä voi räätälöidä ja niitä voi yhdistellä pitkittäin, poikittain tai rinnakkain.

 

Katso koko laiturimallistomme esite ja hinnasto 

Katso tästä videolta, kuin helppoa Rullavan liikuttelu on!

RULLAVA 8

Hinta 3280,00€. Koko: kulkusilta 1,2m x 4m, laituri 2,4m x 4m. Ponttonikantavuus 1900kg.

RULLAVA 12+

Hinta 5800,00€. Koko: kulkusilta 1,2m x 4m, laituri 2,4m x 8m. Ponttonikantavuus 3500kg.

 

Pyydä tarjous »