LÄHIN AMMATTILAINEN

Hoida mökkiremontti helpommin

Kesämökin kunnostaminen on useimmille mökkeilijöille tärkeä tavoite, joka valitettavasti lykkääntyy ajanpuutteen vuoksi. Mökkikeskus on erikoistunut tarjoamaan remontti- ja rakennuspalveluja suomalaisille kesä-asujille. Avullamme suunnitelmasi toteutuvat – haaveilit sitten lisätilasta, pintaremontista tai uudesta terassista. Kaikki tekemämme työt kuuluvat kotitalousvähennyksen piirin.

Mökkiremontit toteutetaan aina yksilöllisen arviokäynnin pohjalta. Näin voit olla varma, että saat juuri sitä mitä tilaat.

HUOM! Kaikki remontit onnistuu myös 100% ILMAN LÄHIKONTAKTIA!

Mökin remontointi ja rakennustyöt

Kesämökin ulko- ja sisäremontit sujuvat jouheasti, kun asialla on osaava ammattilainen. Mökkikeskus palvelee sinua niin pienissä fiksauksissa kuin vaativissa uudistustöissä.

LUE LISÄÄ »

Terassien ja portaiden rakentaminen

Tukeva ja näyttävä terassi tarjoaa lisää viihtyisää oleskelutilaa mökillesi. Kestopuiset portaat ja kulkuväylät takaavat turvallisen liikkumisen kaiken kokoisille jaloille.

LUE LISÄÄ »

Mökin laajennus

Moni mökkeilijä kaipaa vapaa-ajan asunnolleen lisätilaa ja moderneja mukavuuksia. Mökkikeskuksen avulla laajennusurakka sujuu alusta loppuun nopeasti ja vaivatta.

LUE LISÄÄ »

Mökkitalkkari

Luotettava mökkitalkkari tekee kesämökin arkiset askareet puolestasi. Itse voit keskittyä rentoutumiseen, lomailuun ja lepoon.

LUE LISÄÄ »

Mökkiremonttien hinnat

Katso Mökkikeskuksen remonttipalveluiden hinnat

LUE LISÄÄ »

Varaa ilmainen arviokäynti »