LÄHIN AMMATTILAINEN

Moderni kuivakäymälä mökillesi asennettuna

Markkinoiden parhaat käymälät kätevänä kokonaispalveluna, sekä sisätiloihin että piharakennukseen asennettuna.

Uuden sukupolven kuivakäymälät ovat järkevä valinta ympäristötietoisen, mutta mukavuutta etsivän nykyihmisen mökkeilyyn. Mökkikeskukselta saat käymälän kätevänä kokonaispalveluna sekä sisätiloihin että piharakennukseen asennettuna. Valikoimastamme löydät markkinoiden parhaat pakastavat, kompostoivat ja polttavat laitteet sekä niiden tarvikkeet.

Ekolet -kompostikäymälät

Ekolet VU on jätteet alusta loppuun kompostoiva moderni ulkokäymälä. Saat Ekolet -käymälän myös täydellisenä kokonaispakettina, suoraan Pihalinna PuuCee -rakennukseen asennettuna.

LUE LISÄÄ »

El-dorado polttokäymälä

Modernisti viimeistelty polttokäymälä sopii kaikkiin käymälätiloihin. Mökkikeskukselta saat El-doradon valmiiksi asennettuna, kokonaispalveluna ilmaisesta arviokäynnistä luotettavaan asennukseen saakka.

LUE LISÄÄ »

Green Toilet 330

Pyörillä kulkeva Green Toilet -säiliö on helposti tyhjennettävissä, ja sopii suurempiinkin kohteisiin. Käänteentekevä tuote on täydellisen yhteensopiva Pihalinna PuuCeen kanssa.

LUE LISÄÄ »

Privetti -pakastava käymälä

Helppokäyttöinen ja hajuton tekniikka takaa kotimaisen Privetti -käymälän suosion. Pakastava säiliö ei tarvitse prosessiin vettä eikä kemikaaleja. Privetti on helppo asentaa myös pieneen tilaan.

LUE LISÄÄ »

Biolan Kompostikäymälä eco

Jätteen tehokkaasti kompostoiva vaihtoehto, joka ei tarvitse vesi- eikä sähköliitäntää. Saat meiltä Biolan Kompostikäymälän myös asennettuna suoraan Pihalinna PuuCeen yhteyteen.

LUE LISÄÄ »

Huussikerho auttaa sinua
mökkivessan valinnassa

Haluamme tehdä erilaisten mökkivessojen vertailusta ja oikean ratkaisun löytämisestä sinulle helpompaa. Tarjoamme ilmaisen kirjekurssin kuivakäymälöistä ja kesämökin saniteettiratkaisuista suoraan sähköpostiisi. Hyödylliselle kurssille pääset mukaan syöttämällä sähköpostiosoitteesi viereiseen lomakkeeseen ja klikkaamalla nappia.

Sähköposti *