LÄHIN AMMATTILAINEN

Laadukkaat Pihla ikkunat ja ikkunaremontti

Uudet ikkunat antavat mökille lisää lämpöä ja pitävät kosteuden varmasti ulkona. Mökkikeskus tekee mökkisi ikkunaremontin helposti - vaikka keskellä talvea!

Tyylikkkät ja nykyaikaiset ikkunat tuovat mökkiisi lisää lämpötehokkuutta ja mukavuutta. Mökkikeskus myy ja asentaa mittatilaustyönä tehdyt Pihla ikkunat mökillesi. Ne sopivat täydellisesti sekä modernin että perinteisen vapaa-ajan asunnon tarpeisiin. Kanssamme mökkisi ikkunaremontti sujuu vaivatta – avaimet käteen periaatteella!

 

Pihlan mallistosta löydät ikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen, kotona tai mökillä. Varma ja Termo -tuoteperheet tarjoavat kattavan valikoiman ikkunamalleja, runsaan värimaailman ja laajan lisävarustevalikoiman. Pihla Oiva on edullinen perusikkuna, joka on saatavana välikarmittomana A-mallina. Oiva sopii mainiosti mökki-ikkunaksi.

Tarvitseeko mökkisi uudet ikkunat?

Mökin ikkunaremontti on helppo. Aloitetaan arviokäynnillä ja tutustutaan toisiimme. Saat tarjouksen avaimet käteen -ikkunaremontista tai pienemmästä kokonaisuudesta.

Huomaathan, että meillä ikkunoiden myyjä ja asentaja on sama mies. Tiedät siis alusta loppuun, kenellä on vastuu remontistasi ja kenelle voi soittaa. Tämä palvelumalli on ollut asiakkaillemme erittäin mieluinen. Kaiken muun hyvän lisäksi, tämä palvelumallimme mahdollistaa erittäin tehokkaan kustannusrakenteen. Ikkunaremonttisi hinta pysyy järkevänä!

Voimme samalla tehdä mökilläsi muitakin sisä- tai ulkoremontteja, kysy lisää!

Pihla ikkunat mallisto

Mallisto on laaja ja sieltä löydät varmasti tyyliisi sopivat ja teknisesti edistyneet ikkunat. Lisävarusteita ja värivaihtoehtoja riittää. Lue lisää esitteissä:

Pihla Termo ikkunat esite   Pihla Varma ikkunat esite   Pihla Oiva ikkunat esite

Tutustu ikkunamallistoon Pihlan sivuilla.

Pihla ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä Ruovedellä. Korkean laadun takeena jokaiselle Pihla-ikkunatuotteelle annetaan 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

 

Varaa maksuton arviokäynti »