Ryhdy Mökkikeskuksen Kumppanuusyrittäjäksi

Onko lähialueellasi paljon kesämökkejä? Mökeillä on valtavasti remonttitarpeita, joihin mökkiläiset tarvitsevat tekijää. Haluaisitko sinä luoda heistä oman asiakaskuntasi?

Tule mukaan Mökkikeskuksen kumppaniyrittäjäksi

Etsimme paikallisia remonttiyrittäjiä toimimaan Mökkikeskus -konseptin kumppaneina. Kumppaniyrittäjänä saat käyttöösi keinot, joilla löydät uusia mökkiläisasiakkaita. Lisäksi saat tueksesi monipuolisen palvelu- ja tuotevalikoimamme, jotka helpottavat myyntityötäsi. Voit kuitenkin itsenäisesti tarjota ja toteuttaa palvelusi.

Mökkikeskus on Suomen laajin kesämökkien remontointiin ja varusteluun keskittynyt toimija. Olemme toimineet jo yli 10 vuoden ajan ja nyt tarjoamme osaamisemme sinun käyttöösi. Mökkikeskus on mökkiremonttia tarvitsevien asiakkaiden ja remontteja tekevien yrittäjien kohtaamispaikka. Meillä on tuhansia asiakaskontakteja vuodessa. Nyt laajennamme verkostoamme nopeasti, siksi haluamme sinutkin mukaan!

Aktiiviselle yrittäjälle kumppaniyrittäjyys tarjoaa mahdollisuuden erittäin hyvään liikevaihtoon.

Edellytämme Kumppaniyrittäjiltä:
*Remontti- ja rakennusalan osaamista ja kokemusta
*Otamme kumppaneiksi vain yrityksiä, joilla talous-, vakuutus- ja viranomaisasiat ovat todistettavasti kunnossa. Ei maksuhäiriöitä, verovelkoja tms. Mieluiten kuulut tilaajavastuu.fi:hin tai vastaavaan.

Miten edetä jos olen kiinnostunut?

Täytä ensin hakemuslomake alta löytyvän linkin kautta. Tutustu Mökkikeskuksen sivustoon. Voit olla yhteydessä myös puhelimitse.

Tällä hetkellä haku on päällä erityisesti näillä alueilla

Satakunta ja Varsinais-Suomi: Rauma, Uusikaupunki, Vehmaa, Taivassalo, Kustavi, Eura, Säkylä, Naantali.
Kymenlaakso ja Itä-Uusimaa: Porvoo, Sipoo, Nastola, Pernaja, Loviisa, Ruotsinpyhtää, Kotka, Hamina.

HAKULOMAKE

>> AVAA HAKULOMAKE TÄSTÄ <<

 

Ota rohkeasti yhteyttä – tarjotaan yhdessä Suomen loma-asujille parasta mahdollista palvelua!

Lisätietoja

Riku Santti
050-3495732
riku.santti(at)mokkikeskus.fi